Valitsemani annoksen nimi oli "Beijing Lammas". Lammasta en muista syöneeni kiinalaisravintolassa. Jotenkin minusta tuntuu, etten syönyt tälläkään kertaa. Jos olisin valinnut pekingin härkää, tuskin erityistä eroa olisin havainnut. Juomaksi tilasin Cokis Lightia. Raikasta.

Seuralaiseni valitsi kiinalaisia sieniä ja parsakaalia. Kiinalaiset sienet ovat yksinkertaisesti törkeen hyviä. Liekö umami, viides perusmaku, joka maistuu niin pökerryttävän hyvältä.

Kuvassa kiinalaisia sieniä ja parsakaalia.
Jing Cheng on superperuskiinalainen ravintola. Erityisen hyvää kiinalaista ruokaa olen Helsingissä nauttinut Aleksis Kiven kadun Peking-ravintolassa (80-luvulta asti) ja Kampin ostoskeskuksen kiinalaisessa ravintolassa.
http://www.eat.fi/Kiinalainen_Ravintola_Jing_Cheng
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti