Kokki oli kai vaihtunut, kun tällä kertaa ruoanvalmistamisessa ei ilmennyt hankaluutta. Kuten ei yleensäkään. No, alkupalaa en seuralaisteni kanssa päässyt jakamaan..
Kuvassa seuralaisteni alkupala CHIMICHANGAS (6,60€). Friteerattuja sinihomejuustolla, mozzarellalla ja edamilla täytettyjä tortillarullia talon salsakastikkeen kera. Annoksen kerrottiin olevan uutuus ja he***tin hyvää. Odotukset nousivat pilviin eivätkä ne täyttyneet. Sinihome- ja mozzarellajuustojen sijaan sellerinmaku pukkasi ensimmäisenä lävitse.
Juomaksi nautin meksikolaista Pacifico Clara -olutta. Etikettiä lukemalla selvisi, että olut on pantu Espanjassa. No, onhan Cokiskin keravalaista. Olut muistutti Solia. Tarjoilija kertoi, että alkujaan meksikolaiset käyttivät limeviipaletta puhdistaakseen pullonsuun korkista liuenneesta raudasta. Vasta eurooppalaiset saivat mieleensä tyrkätä viipaleen pulloon. Nykyisinhän se on vakiintunut tapa. Todennäköisesti twist on saanut tästä alkunsa.
Kuvassa seuralaiseni yhdistelmäannos. Mahi-mahi -annoksesta on poimittu Meksikonlahden polskiva eksoottinen kala, joka on yhdistetty tonnikala-annoksen lisukkeiden kanssa(paprika-vuohenjuustokastike, lisukkeena uunitomaatti, maissintähkä ja bataatti -juustokakkua). Henkilökunta ainakin osaa joustaa!
Sisäpihan terassilta pulu yritti hyvällä menestyksellä napsia huikopaloja. Epämiellyttävä pyrähtelijä, joka pikkuniksein pystyttäisiin pitämään ravintolan ulkopuolella.
Cantina West on perushyvä paikka, yhä vain. Ei erityisen säväyttävä, mutta luotettavan hyvä.
http://www.cantinawest.net/page.php?language=1
http://www.cantinawest.net/page.php?language=1
Raholan ruokasanasto:
Yksi parhaimpia - ellei paras - suomenkielinen ruokasanasto!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti