Tilaamani ruispohjainen Tuulikki-pizza (sis. mm. ilmakuivattua kinkkua, artisokkaa, herkkusieniä ja rucolaa) maistui yllättävän hyvältä. Kannattaa kokeilla. Italialaiset tuskin nielisivät mukisematta ruispizzoja, mutta ennakkoluulottomina terveysruokaintoilijoina suomalaiset ovat jo vuosia voineet popsia ruishampurilaisiakin. Tuskin menestyisivät hampurilaisten kotimaassa.
Kuvassa nauttimani ruispohjainen Tuulikki-pizza.
Kuvassa seuralaisen ruispohjainen kylmäsavulohta sisältävä Ilmari-pizza.
Kuvassa toisen seuralaisen "tavallinen" muun muassa mozzarellaa sisältävä pizza.
Kuvassa kolmannen seuralaisen salaattiannos.
Olueksi ryystin terassikauden avajaisiksi italialaisen Menabrea-oluen, joka sisälsi veden, ohran, hiivan ja humalan lisäksi myös maissia. Ei myötäillyt minun makumieltymyksiäni. Maistui, kenties vapun kunniaksi, simaiselta. Hyvä kuitenkin, että italialaiseksi ravintolaksi itseään kutsuva Rosso tarjoaa edes yhden italialaisen olutvaihtoehdon.
Seurueemme oli kokonaisuudessaan tyytyväinen Helsingin Hakaniemessä sijaitsevan Ympyrätalon Rosson ruoka-annoksiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti