lauantai 5. huhtikuuta 2008

Thai Manohra - maukasta ja edullista

Maanantai-iltana Manskulla sijaitsevassa Thai Manohrassa ei ollut tungosta. Meidän lisäksemme illallistamassa oli vain yksi pöytäseurue.Thai Manohran ruoka-annokset olivat reilun kokoisia, verrattain edullisia ja maukkaita.

Itse nautin alkuruoaksi tofukeittoa. Erittäin miellyttävä kokemus. Seuralaisteni kevätkääryle- ja nuudeliannokset saivat myös tyytyväisiä nyökkäilyjä.

Kuvassa tofukeitto.

Kuvassa kevätkääryleet hapanimeläkastikeen kera.

Kuvassa nuudeliannos.

Pääruokaa viilasimme tarjoilijan kanssa tovin. Ruokarajoitukset otettiin tarkasti huomioon, kiitos siitä. Paistetut ateriat olivat muokattavissa, joten päädyin tilaamaan annoksen, jossa oli possua ja cashewpahkinöitä soijakastikkeen kera. Juomaksi nautin Singha-olutta. Singhaa oli tarjolla vain vahvana.

Kuvassa porsasta ja cashewpähkinöitä soijakastikkeessa.



Seuralaiseni tilasivat possua, vai kanaako se oli. Toinen tilasi annoksensa keltaisessa currykastikkeessa, toinen punaisessa. Kehuivat kovasti.

Kuvassa keltainen currykastike.

Kuvassa punainen currykastike.

Jälkiruokasi herkuttelin Thai Banana Splitin. Annos sisälsi runsaasti paahdettuja cashewpähkinöitä. Taivaallinen makuyhdistelmä jäätelön kanssa. Strösseleistä ei säästelty. Epäluonnollisen värisestä kastikkeesta olisi voinut säästelläkin.

Kuvassa Thai Banana Split.

Thai Manohrassa voi syödä kohtuuhintaista ja maukasta perusthairuokaa.

http://www.a1netti.com/thai.manohra/
http://www.eat.fi/Thai_Manohra

Ei kommentteja: