tiistai 19. helmikuuta 2008

Estrella Damm – la cerveza de Barcelona


Myyrmannin K-Super(hyvä)marketista ostin Barcelonassa valmistetun Estrella Damm -oluen. Todennäköisesti valitsin tämän oluen etiketin tähden vuoksi (mielleyhtymäVietnamiin). Valintaperuste se on sekin. Ehkä toinen perustelu voisi olla se, että espanjalaisia oluita olen nautiskellut vähän. Tämä nautinto oli hedelmäinen ja täyteläinen.

P.S. Pohdin tänään, että pitäisi saada käyttöön sellainen (adjektiivi)ympyrä, jossa on valmiiksi lueteltu ziljoona adjektiivia kuvailemaan olutta (maku, väri, tuoksu – ainakin). Tämän tyyppisen systeemin näin Koffilla. Tuotekehitys -ja/tai arviointiraatiin olisi nastaa kuulua.

P.P.S. VTT on minusta kuulostanut kuivalta ja vähemmän houkuttelevalta. Kaikessa on puolensa ja ennakkoluulo on ennakkoluulo. Pari kertaa olen päässyt vierailemaan VTT:n tiloissa, jossa on muun muassa laaja suomalaisoluiden pullokokoelma. Sen ääressä aika lentää! Olin unohtanut kokonaan esimerkiksi. Bora (tai oisko ollut Bora Bora) -persikkaoluen. Hämmentävän ”niinhän olikin” -kokemuksen jälkeen alkaa vielä arvelu vuodesta (joskus vuosikymmenestä).

Ei kommentteja: