tiistai 17. kesäkuuta 2008

Sinuhe - lahtelaista kahvilataikaa

Kuvassa paahtopaistipatonki ja Froosh-smoothie.

Lahdessa kannattaa poiketa Sinuhen kahvilassa. Kahvilan tunnelma on yksinkertaisesti ihana. Monensorttisia leipiä, leivoksia, kahveja, kotiinviemisiä, jne. Yksikseenkään aika ei käy pitkäksi. Kahvittelun lomassa voi lueskella paikallisia lehtiä tai seurata Mariankadun eli Lahden keskustan elämää.

Nauttimani paahtoleipäpatonki (4,20 e) oli tuore ja maukas. Froosh-smoothiesta joutuu pulittamaan 3,20 e - oluenystävän sydäntä hinta riipii... No, jotain uutta on maistettava, vaikkapa sitten näitä trendi-ihmeitä. Marjojen alkuperää putelista en löytänyt ja smoothie näytti olevan valmistettu tiivisteistä. Brändäyksellä hinta oli saatu nostettua ylös - piste siitä! Sitä ei kaikki osaa.

Sinuhen leipomotuotteita onnistuu jo ostamaan Helsingistäkin - ehkä jonain päivänä kahvilakin tupsahtaa kehä ykkösen sisäpuolelle. Samaan tapaan kuin lahtelainen oluttupa Teerenpeli.

Tuotekehitykseen toive: lisää "terveellisempiä" vaihtoehtoja. Enemmän kuitua, vähemmän suolaa. Täysjyvä Gourmetista voisi vaikkapa hieman mallia, mielikuvitus vain lentoon!

http://www.sinuhe.fi/
http://www.taysjyva-gourmet.fi/
http://www.froosh.fi/home.html

Ei kommentteja: